سلامتی

درباره سلامتی

میوه ها و خواص آن

  گیلاس های تارت:

گیلاس تارت میوه ای سرشار از پتاسیم، منگنز، ویتامین A، ویتامین C، فیبر، فلاوونوئیدها و خواص آنتی اکسیدانی است.همچنین توت ها می توانند به کاهش التهاب و درد مرتبط با استئوآرتریت، تنظیم چرخه خواب، مبارزه با استرس اکسیداتیو و درمان نقرس کمک کنند.با توجه به کاهش وزن، گیلاس تارت می تواند چربی شکم را ذوب کند، متابولیسم را تنظیم کند و سطح کلسترول خون را به طور کامل کاهش دهد.اگرچه گیلاس تارت شکل تلخ تری از گیلاس است، اما اگر به تنهایی علاقه ای به طعم آن ندارید، می توانید از آن در آشپزی استفاده کنید.

 پرتقال

پرتقال به کاهش وزن کمک می کند و خطر سکته مغزی، سرطان، بیماری کبد، دیابت، فشار خون بالا، مسائل مربوط به پوست و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

پرتقال حاوی بیش از 170 ماده شیمیایی گیاهی و بیش از 60 فلاونوئید است. آنها همچنین منبع فوق العاده ای از ویتامین A، ویتامین B، ویتامین C، فیبر، مس، پتاسیم و کلسیم و سایر ویتامین ها و مواد مغذی هستند.پرتقال، مانند لیمو، به عنوان یکی از بهترین و سالم‌ترین میوه‌های موجود، در پخت و پز بسیار متنوع است و مصرف روزانه آن را به میوه‌ای آسان تبدیل می‌کند.به گفته انجمن شیمی آمریکا، در مورد کاهش وزن، پرتقال با کاهش استرس اکسیداتیو، کاهش سطح چربی و گلوکز خون، و کمک به سلامت کبد (و در نتیجه سم‌زدایی) به ایجاد بدنی باریک‌تر و اصلاح‌تر کمک می‌کند.اگر به طور معمول پرتقال را دوست ندارید، سعی کنید پرتقال های خونی را امتحان کنید که اگرچه قوی تر و کمی تلخ تر هستند، اما طعم تمشک منحصر به فردی در میان طعم و اسیدیته مرکبات دارند.

 زغال اخته

زغال اخته ریز اما قدرتمند دارای خواص قابل توجهی در چربی سوزی و محرک هضم و سایر اجزای مفید برای سلامت کلی شما است.

زغال اخته علاوه بر از بین بردن چربی اضافی و کمک به هضم غذا، می تواند به سلامت قلب، پوست، استخوان و روان کمک کند. آنها همچنین به فشار خون، دیابت و پیشگیری از سرطان کمک می کنند.

از نظر کاهش وزن سریع، زغال اخته پتانسیل بهبود سطح قند خون، کاهش تری گلیسیرید و کاهش سطح کلسترول بد را دارد. یک تحقیق نشان داد که با مصرف روزانه زغال اخته حساسیت به انسولین در افرادی که از چاقی رنج می برند کاهش می یابد.

پاپایا

پاپایا (به انگلیسی: Pawpaw)میوه ای قدرتمند با قابلیت های متنوع است.

پاپایا دارای آنتی اکسیدان، پروتئین، فیبر، ویتامین A، ویتامین B۹، ویتامین C و پتاسیم به همراه مقادیری لیکوپن، منیزیم، کلسیم و فولات، ویتامین های B۱، B۳، B۵، E و K است.

پاپایا اگرچه گرمسیری و بسیار کم آب است، اما منبع فوق العاده غنی از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است که برای یک فرد سالم در داخل و خارج حیاتی است.

منبع

+ نوشته شده در سه شنبه 27 دی 1401ساعت 14:27 توسط shakiba |